II Konferencja Naukowa „Postępy w utrwalaniu żywności – na styku nauki i praktyki”
Aktualności
Data dodania
Kategorie
Warsztaty i FORUM wiedzy managerskiej: FoodFakty Science 4 Business - Zagrożenia mikrobiologiczne i pochodzenia biologicznego – wyzwania i rozwiązania
Data dodania
Kategorie
Uczniowie szkół średnich, biorący udział we Francuskiej Akademii Młodych Inżynierów, organizowanej przez IFE PŁ, mieli możliwość uczestniczenia w warsztatach "Ser i wino okiem biotechnologa" organizowanych przez Studenckie Koło Naukowe Biotechnologów FERMENT i pracowników Instytutu Technologii Fermentacji i Mikrobiologii.
Data dodania
Kategorie
Grant „FU2N – Fundusz Udoskonalania Umiejętności Młodych Naukowców” dla dr inż. Magdaleny Efenberger-Szmechtyk
Data dodania
Kategorie
Łódzki Uniwersytet Dziecięcy Politechniki Łódzkiej zgłębiający mikroświat
Data dodania
Kategorie
Ocena sensoryczna kombuchy wykonanej w Instytucie Technologii Fermentacji i Mikrobiologii - nowe smaki, nowe doświadczenia, nowe wrażenia
Data dodania
Kategorie
Serdecznie gratulujemy dr hab. inż. Małgorzacie Piotrowskiej, prof. uczelni otrzymanego Medalu im. Jerzego Ważnego przyznanego przez Komitet Nauk Leśnych i Technologii Drewna PAN i PSMB