Przejdź do treści
menu
MENU
pl
en
Szukaj
Górne menu
Politechnika Łódzka
Wydział BiNoŻ
Virtul
Wikamp
Znajdź pracownika
Główna nawigacja
O Instytucie
chevron_right
Władze Instytutu
Biuro Instytutu
Struktura Instytutu
Pracownicy
Historia Instytutu
Kolekcja ŁOCK
Nauka
chevron_right
Publikacje naukowe
Realizowane projekty
Tematyka badawcza
chevron_right
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne
chevron_right
Kosmetyki
Żywność
Mikroorganizmy i procesy biotechnologiczne
chevron_right
Browarnictwo
Dla rolnictwa
Genetyka
Gorzelnictwo
Kwasy organiczne
Odpady
Piekarstwo
Probiotyki i prebiotyki
Winiarstwo
Patenty
Wdrożenia
Współpraca
chevron_right
Współpraca naukowa z partnerami krajowymi
Współpraca naukowa z partnerami zagranicznymi
Współpraca przemysłowa
Kształcenie
chevron_right
Studia I stopnia
Studia II stopnia
Studia podyplomowe
Szkolenia
Oferta badawcza
II Konferencja Naukowa
chevron_right
Komitet Naukowy
Komitet Organizacyjny
Terminy, rejestracja i opłaty
Miejsce Konferencji
Kontakt
Baza hotelowa
Program Konferencji
clear
pl
en
Górne menu
Politechnika Łódzka
Wydział BiNoŻ
Virtul
Wikamp
Znajdź pracownika
Szukaj
Główna nawigacja
O Instytucie
Władze Instytutu
Biuro Instytutu
Struktura Instytutu
Pracownicy
Historia Instytutu
Kolekcja ŁOCK
Nauka
Publikacje naukowe
Realizowane projekty
Tematyka badawcza
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne
Kosmetyki
Żywność
Mikroorganizmy i procesy biotechnologiczne
Browarnictwo
Dla rolnictwa
Genetyka
Gorzelnictwo
Kwasy organiczne
Odpady
Piekarstwo
Probiotyki i prebiotyki
Winiarstwo
Patenty
Wdrożenia
Współpraca
Współpraca naukowa z partnerami krajowymi
Współpraca naukowa z partnerami zagranicznymi
Współpraca przemysłowa
Kształcenie
Studia I stopnia
Studia II stopnia
Studia podyplomowe
Szkolenia
Oferta badawcza
II Konferencja Naukowa
Komitet Naukowy
Komitet Organizacyjny
Terminy, rejestracja i opłaty
Miejsce Konferencji
Kontakt
Baza hotelowa
Program Konferencji
Strona główna
Tematyka badawcza
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne
Treść (rozbudowana)
Żywność
0
Kosmetyki
0