Skip to main content
menu
MENU
pl
en
Search
Górne menu
Lodz University of Technology
Faculty BiNoŻ
Virtul
Wikamp
Employee search
Main navigation
About Institute
chevron_right
Władze Instytutu
Biuro Instytutu
Struktura Instytutu
Pracownicy
Historia Instytutu
Kolekcja ŁOCK
Nauka
chevron_right
Publikacje naukowe
Realizowane projekty
Contact
chevron_right
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne
chevron_right
Kosmetyki
Żywność
Mikroorganizmy i procesy biotechnologiczne
chevron_right
Browarnictwo
Dla rolnictwa
Genetyka
Gorzelnictwo
Kwasy organiczne
Odpady
Piekarstwo
Probiotyki i prebiotyki
Winiarstwo
Patenty
Wdrożenia
Cooperation
chevron_right
Współpraca naukowa z partnerami krajowymi
Współpraca naukowa z partnerami zagranicznymi
Współpraca przemysłowa
Didactics
chevron_right
Studia I stopnia
Studia II stopnia
Studia podyplomowe
Szkolenia
Oferta badawcza
II Konferencja Naukowa
chevron_right
Komitet Naukowy
Komitet Organizacyjny
Terminy, rejestracja i opłaty
Miejsce Konferencji
Kontakt
Baza hotelowa
Program Konferencji
clear
pl
en
Górne menu
Lodz University of Technology
Faculty BiNoŻ
Virtul
Wikamp
Employee search
Search
Główna nawigacja
About Institute
Władze Instytutu
Biuro Instytutu
Struktura Instytutu
Pracownicy
Historia Instytutu
Kolekcja ŁOCK
Nauka
Publikacje naukowe
Realizowane projekty
Contact
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne
Kosmetyki
Żywność
Mikroorganizmy i procesy biotechnologiczne
Browarnictwo
Dla rolnictwa
Genetyka
Gorzelnictwo
Kwasy organiczne
Odpady
Piekarstwo
Probiotyki i prebiotyki
Winiarstwo
Patenty
Wdrożenia
Cooperation
Współpraca naukowa z partnerami krajowymi
Współpraca naukowa z partnerami zagranicznymi
Współpraca przemysłowa
Didactics
Studia I stopnia
Studia II stopnia
Studia podyplomowe
Szkolenia
Oferta badawcza
II Konferencja Naukowa
Komitet Naukowy
Komitet Organizacyjny
Terminy, rejestracja i opłaty
Miejsce Konferencji
Kontakt
Baza hotelowa
Program Konferencji
Home
Contact
Contact
Treść (rozbudowana)
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne
0
Mikroorganizmy i procesy biotechnologiczne
0