Przejdź do treści

II Konferencja Naukowa „Postępy w utrwalaniu żywności – na styku nauki i praktyki”

Data dodania
Kategorie

II Konferencja Naukowa „Postępy w utrwalaniu żywności – na styku nauki i praktyki”

Image

W imieniu Komitetu Naukowego oraz Organizacyjnego mamy zaszczyt zaprosić Państwa na II Konferencję Naukową „Postępy w utrwalaniu żywności – na styku nauki i praktyki”, organizowaną przez Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej oraz Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu PAN, która odbędzie się w Łodzi w dniu 7 września 2023 r. Patronat nad konferencją obejmą: JM Rektor Politechniki Łódzkiej, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności oraz portal informacyjny FoodFakty.

Szczegóły na stronie konferencji: http://mikrobiologia.p.lodz.pl//ii-konferencja-naukowa_postepy-w-utrwalaniu-zywnosci